Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Zbigniew K. D.J. 85 Tij Moja (29573 niezalogowanych)
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
No to teraz klops bo wczoraj dobiła jedna dziewczyna i miało być równe 18 osób jest teraz spory problem bo ludzie mi zaufali ode mnie z pracy i wyjdę na idiotę a było już wszystko zaplanowane, po za tym raczej w tamtym gronie nie ma nikogo kto by chciał jechać jako kierowca a myślałem że są tu ludzie odpowiedzialni za swoje słowa, Pozdro
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
RACJA RODZIE !!! jedni są odpowiedzialni a drudzy nie...
w kazdym razie ja i blondyn sie nie wycofujemy,jak kierowca sie nie znajdzie to ktores z nas pojedzie
nie odpuscimy tego wypadu
Zgłoś wpis
87 Postów
Malwina Jakóbczyk
(malwina85op)
Gaduła

nie bylo mnie tu przez wekeend a Tu prosze
tyle sie tu pozmienialo i to na gorsze
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
Doświadczony forumowicz
hacitta napisał:
w kazdym razie ja i blondyn sie nie wycofujemy,jak kierowca sie nie znajdzie to ktores z nas pojedzie

Trzymam za słowo, tylko że potrzebne jest teraz drugie auto i to z większą ilością siedzeń, nie może to być osobówka bo sie nie pomieścimy , jedno wiem na pewno na pieszym miejscu zabieram ludzi ode mnie z pracy bo prace cenie i nie chce mieć wrogów
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
Doświadczony forumowicz
malwina85op napisał:

zapytaj doktora dlaczego sie zmieniło na gorsze
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ród Polaków w Rotterdam napisał:
malwina85op napisał:

zapytaj doktora dlaczego sie zmieniło na gorsze
juz mowilam ze zmiana planow nastapila przezemie za co przepraszam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hacitta napisał:

Trzymam za słowo, tylko że potrzebne jest teraz drugie auto i to z większą ilością siedzeń, nie może to być osobówka bo sie nie pomieścimy , jedno wiem na pewno na pieszym miejscu zabieram ludzi ode mnie z pracy bo prace cenie i nie chce mieć wrogów

Mialo byc tak pieknie a wyszlo jak ...zwykle.
To najzwyklejsze w swiecie swinstwo i zwyczajny debilizm bawic sie w ten sposob czyims kosztem, imbecyl, ktory uknul cale to przedstawienie, a pewnie juz wiecie kto, oplywa w samozachwycie a was pozostawil na lodzie, niebawem pojawi sie pewnie ponownie na forum ale tym razem pod innym nickiem.
Pozostaje jedynie pocieszyc sie tym , ze debil stchorzyl tydzien wczesniej i wycofal sie raczkiem a nie cynicznie bawil sie z wami do konca.
Mam nadzieje, ze mimo wszystko wyjazd dojdzie do skutku i bedziecie sie swietnie bawic, czego serdecznie wam zycze
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no no Adas mocne slowa
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Adamm napisał:
hacitta napisał:

To najzwyklejsze w swiecie swinstwo i zwyczajny debilizm bawic sie w ten sposob czyims kosztem, imbecyl, ktory uknul cale to przedstawienie, a pewnie juz wiecie kto, oplywa w samozachwycie a was pozostawil na lodzie, niebawem pojawi sie pewnie ponownie na forum ale tym razem pod innym nickiem.
Pozostaje jedynie pocieszyc sie tym , ze debil stchorzyl tydzien wczesniej i wycofal sie raczkiem a nie cynicznie bawil sie z wami do konca.
Mam nadzieje, ze mimo wszystko wyjazd dojdzie do skutku i bedziecie sie swietnie bawic, czego serdecznie wam zycze

Ty muszkieter ,ktoś pytał Cie o zdanie??tak wyszło poprostu i Tobie anonimowy pajacu sie tłumaczył nie bede...przeprosiłem towarzystwo ,a Tobie sie dziwie !!! taki odważny jesteś???debilem nazywa sie człowieka który nadzwyczjniej w świecie chce zaistnieć na tym portalu czyli Ciebie!!! i nie życze sobie komentarzy z Twojej strony -bo Ciebie ktoś z tąd pogna -forumowy idioto!!! masz jakiś problem ??? zadzwoń do psychiatry-a to nie jest koncert życzeń żebyś mógł komuś czegoś życzyc!!!!! znajdz sobie inny obiekt zainteresowania dupku -może dziewczyne co?? bo podejrzewam że własnie z Tym masz problem ....chcesz sie wypowiedzieć i naubliżać mi ?? to mnie zaproś" mormonie "na pogawędke....i nie wtykaj pyska- inkognito,chcesz być kozak??wstaw swoje zdjecie,wtedy pokaż wszystkim że nie boisz sie wyrażać opinii......
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Adamm napisał:
hacitta napisał:

Ty wogóle rozumiesz co sie stało????????? widocznie nie!!!! koleś większego idioty od Ciebie tutaj nie ma napewno,ja przeprosiłem melanii również-a Ty włazisz tutaj i chcesz sie czymś wykazać ..tylko czym???? pustostanem w głowie,czy nieodpartą chęcią podłudzenia do zbednych komentarzy!!!!!! pogalopuj na swoim rumaku ku zachodowi słońca jak to zazwyczaj muszkieter postępuje ,myślisz że błysnołeś???? tępotą i brakiem zrozumienia jedynie!!!
Zgłoś wpis

Bliżej nas